Automobile

Industria de automobile are nevoie de materiale de print și promoționale pentru a funcționa și a crește vizibilitatea afacerii. Vă propunem soluții simple și de impact pentru business precum: broșuri, flyere, cărți de vizită și mult mai multe variante de print.

Băuturi

Găsiți tot ce aveți nevoie pentru a vă promova afacerea, precum etichete personalizate pentru sticlele de vin sau coastere creative pentru băuturile acidulate. Avem soluții de promovare a afacerii unde pot fi integrate flyere, broșuri sau bannere cu un vizual puternic.

Business / Corporate

O identitate corporativă puternică va distinge afacerea dvs. de celelalte, astfel încât totul, de la numele companiei la culorile folosite în logo-ul dvs., ar trebui să fie atent lucrat pentru a reflecta imaginea pe care încercați să o proiectați. Parte din menținerea unei identități profesioniste și coerente sunt materialele print pe care le utilizați pentru a prezenta compania dvs. publicului.

Educație

Începutul fiecărui an școlar solicită materiale print noi! Fii pregătit și comandă materialele educaționale necesare pentru sălile de clasă sau evenimente școlare. Dacă ai nevoie de inspirație, poți să tipărești mape personalizate cu logo-ul școlii, pe care le poți distribui elevilor și profesorilor. De asemenea, blocnotes-urile personalizate sunt o modalitate distractivă de a încuraja elevii să ia notițe și să fie prezenți la fiecare lecție.

Evenimente

Cheia pentru un eveniment reușit este identitatea de brand clară, mesajele și comunicarea, astfel încât materialele promoționale joacă un rol important în producția unui eveniment de calitate. Broșurile, pliantele, flyerele sunt elemente esențiale în organizarea unui eveniment distinct, așadar avem opțiuni pentru dvs. pe care le puteți lua în considerare.

Politică

Cand este timpul alegerilor politice, obținerea conștientizării este esențială pentru succesul unei campanii. Candidații trebuie să-și promoveze candidatura și platformele atât online, cât și offline, încă din stadiul incipient al campaniei. Materialele tipărite, cum ar fi flyerele, broșurile și bannerele, reprezintă instrumente de comunicare esențiale pentru a explica în mod clar și simplu politica candidatului. Acestea oferă un mod tangibil și eficient de a transmite mesajele cheie către alegători și de a câștiga sprijinul acestora.

Real Estate

Esențial pentru a te face remarcat în această industrie competitivă este să-ți faci cunoscut numele ca agent imobiliar de încredere și experimentat. Ca profesionist în imobiliare, este important să te conectezi în orice ocazie și să lași o impresie excelentă la fiecare pas. Venim în ajutorul tău cu flyere personalizate, broșuri, cărți de vizită, roll-up, bannere și o gama cât mai variant pentru nevoile tale.

Restaurante / Cafe

Creează o atmosferă primitoare și atrăgătoare pentru clienți cu gama noastră de produse premium de print personalizate. Pune accentual pe materiale promoționale utile și atractive precum meniul restaurantului, stickere cu discount, door hangers pentru livrările la domiciliu, flyere unde poți integra logo-ul și promisiunea brandului tău și cărți de vizită aparte.

Retail

În cadrul unei afaceri de retail, aspectul primitor al interiorului și exteriorului magazinului este crucial. Materialele promoționale personalizate nu doar îmbunătățește imaginea de brand, ci poate transforma un trecător într-un potential client. Avem o gamă variată de soluții pentru afacerea ta, precum: bannere, flyere, broșuri, cărți de vizită și display-uri pentru a promova diverse evenimente sau produse, de la inaugurări la reduceri.

Sănătate

Indiferent dacă gestionați o clinică mică sau un spital mare, este crucial să tratați ambele cu aceeași atenție în ceea ce privește promovarea instituției medicale. Un brand unitar și materiale de marketing bine concepute sunt esențiale pentru atragerea de noi pacienți. Profesioniștii din domeniul sănătății au nevoie de o varietate de produse tipărite pentru a comunica eficient și de a câștiga încrederea pacienților. Hârtia cu antet personalizată, mapele branduite, plicurile customizate în diferite dimensiuni și cărțile de vizită contribuie la menținerea unor standarde ridicate de profesionalism.

Start-ups

Considerăm că promovarea pentru afacerile mici are o importanță deosebită, fiind esențial să se realizeze materiale print care să transmită clar mesajul și identitatea brandului. Cărtile de vizită, flyere, bannere, roll-up și broșurile reprezintă baza pentru a dezvolta cele mai eficiente modalități de promovare a unei afaceri la început de drum.

Consultanță, Creație, Producție, Logistică