Afișe | Afișe publicitare | Postere

Afișele, afișe publicitare și posterele reprezintă un instrument deosebit de important în strategia de promovare a produselor și evenimentelor. Acestea pot face diferența dintre succes și eșec atunci când vine vorba de atragerea atenției și de crearea unei amprente durabile în mintea publicului țintă.

Un afiș bine conceput este că o fereastră către lumea ta, oferind oamenilor informațiile esențiale într-un mod vizual atrăgător. Ele pot transmite cu ușurință mesajul tău, fie că este vorba despre un produs nou, un eveniment special sau o oferta promoțională. Afișele pot spune povestea brandului tău într-un mod unic și captivant.

Un alt aspect crucial este locația afișelor. Plasate strategic, acestea pot ajunge la o audiență vastă și pot crea o prezența puternică pentru produsele tale. Fie că sunt afișate în vitrine de magazine, la intrarea într-un eveniment sau chiar pe străzile aglomerate, afișele au potențialul de a atrage ochii și interesul publicului tău.

Afișe publicitare

Nu trebuie subestimate nici efectul pe termen lung pe care îl au afișele. Datorită calității tipăririi și a materialelor durabile folosite, acestea pot rămâne în vizorul publicului mult timp. Astfel, mesajul tău poate ajunge la o audiență extinsă și pe măsură ce oamenii interacționează cu afișul tău, acesta devine o parte integrantă a memoriei lor.

Tipărim cu succes afișe A4 dimensiune A4- 210 x 297 mm, afișe dimensiune A3 în format- 420 x 297 mm, afișe dimensiune A2 în format – 594 x 420 mm, afișe dimensiune A1 – în format 841 x 594 mm, afișe dimensiune A0 în format- 1189 x 841 mm sau fișe în format 500 x 700 mm atât în tipar offset cât și digital.

Acestea se pot monta cu ușurință în rame click metalice și se pot schimbă în funcție de promoția aleasă. De asemenea, afișarea în geam a posterelor este foarte simplă și eficientă. Pentru acest lucru putem aplică scotch în cele 4 colțuri ale afișului pentru că montarea să poată fi făcută de practic oricine.

Web2Print
Web2Print

Deși par a fi ușor depășite, afișele sau posterele rămân varianta ieftină, versatilă și de mare impact pentru consumatori și privitori. Acestea se pot folosi aproape oriunde iar dacă alegi să te promovezi în cabinete medicale, farmacii, magazine, bănci, restaurante și chiar în scările blocurilor, impactul vizual este garantat.

Tipărim afișe pe diferite tipuri de hârtie și chiar pe hârtie autocolantă. Le putem plastifia mat sau lucios, le putem ștanta în formă dorită și le putem înnobila cu folio metalic sau le putem lacui UV total sau selectiv.

Un aspect important este locul de afișare. Dacă se doresc a fi afișate la exterior vom folosi cerneală specială cu protecție pentru razele UV ale Soarelui. Specialiștii noștri de la Web2Print București îți vor propune cea mai bună soluție pentru afișele tale.

Afise publicitare
dimensiuni hartie

Seriile de formate de hârtie A sunt stabilite conform standardului internațional ISO 216 și sunt folosite în întreaga lume. Acestea sunt dimensionate astfel încât, atunci când un format mai mare este împărțit în jumătate, să se obțină două formate mai mici, păstrând proporțiile inițiale. Iată dimensiunile standard pentru seriile de formate A, incluzând cele menționate:

  • A0: Dimensiune: 841 x 1189 mm
  • A1: Dimensiune: 594 x 841 mm
  • A2: Dimensiune: 420 x 594 mm
  • A3: Dimensiune: 297 x 420 mm
  • A4: Dimensiune: 210 x 297 mm
  • A5: Dimensiune: 148 x 210 mm
  • A6: Dimensiune: 105 x 148 mm
  • A7: Dimensiune: 74 x 105 mm
  • A8: Dimensiune: 52 x 74 mm

Fiecare format A este definit în funcție de formatul A0, care are o suprafață de 1 metru pătrat (1 m²). Celelalte formate sunt definite prin împărțirea formatului A0 în două în mod consecutiv, păstrând raportul lungime / lățime constant. Această caracteristică face ca dimensiunile să fie ușor de memorat și de utilizat în mod practic. De exemplu, două foi A4 pot fi plasate una lângă cealaltă pentru a forma o foaie A3, iar două foi A3 pot fi plasate una lângă cealaltă pentru a forma o foaie A2, și tot așa.

experiență tipografică
de consultanță oferite
de clienți mulțumiți
de proiecte anuale

Consultanță, Creație, Producție, Logistică