Mape Personalizate

Mape personalizate pentru scopuri publicitare, cat si functia de a gazdui materiale in cadrul intalnirilor sau evenimentelor. Cu siguranta, o mapa personalizata cu carti de vizita atasate reprezinta un instrument valoros in arsenalul de marketing. Datorita popularitatii si utilitatii lor, aceste mape de prezentare cu carti de vizita devin esentiale in contextul intalnirilor de afaceri, contribuind la conturarea unei imagini profesionale pentru companie.

La Web2Print București, producem mape cu carti de vizita atașate, realizate din carton dublu cretat mat sau lucios, cu un gramaj de 300g, 350g sau 400 g/mp. Aceste mape pot fi plastifiate mat, soft touch sau lucioase, și pot fi înnobilate cu lac UV, lac glitter, folio metalic sau emboss. Punem la dispoziția clienților noștri o gamă largă de forme de ștanțare pe care le avem în stoc. Putem realiza ștanțe personalizate utilizând tehnologia laser, adaptate noilor desene.

Mape personalizate

Ce se pune intr-o mapa de prezentare?

 • Mapele personalizate de Web2Print Bucuresti pot crea o primă impresie excelentă în fața clienților la prima întâlnire. Aceste mape de prezentare sau mape de documente promovează imaginea companiei prin aspectul lor de calitate și utilitate.
 • Buzunarele din mapele de documente permit adăugarea cărților de vizită, taloanelor, voucherelor sau cupoanelor.
 • Distribuirea acestor mape împreună cu carti de vizita la evenimente precum târguri sau întâlniri poate contribui semnificativ la promovarea unui proiect, serviciu sau produs.
 • Mapele personalizate vă oferă posibilitatea de a adăuga pliante, flyere, reviste sau alte materiale promoționale, facilitând astfel comunicarea și detalierea serviciilor oferite.
 • Aceste mape permit o prezentare clară și precisă a proiectelor în care ați lucrat, a partenerilor cu care colaborați și a informațiilor cheie ale companiei, aducând un plus de valoare în procesul de promovare a firmei dumneavoastră.

Dosarele sau mape personalizate de prezentare sunt instrumente de marketing ce pot include logo-ul companiei, slogan sau elemente de identitate vizuala a business-ului, care fac parte din strategia de marketing, fiind elemente basic ce nu ar trebui sa lipseasca niciunui antreprenor, mai ales intr-un context de vanzare si/sau promovare. Aceste mape personalizate sunt folosite deseori la evenimente corporate sau intalniri de afaceri si aduc un prim impact vizual puternic si pozitiv despre afacerea ta.

Cum realizezi design-ul unor mape personalizate?
Acesta trebuie sa fie conform manualului de identitate vizuala a companiei si se pastreaza linia grafica, culorile de brand impreuna cu logo-ul, numele companiei si datele de contact. Informatiile din interiorul unei mape personalizate trebuie sa fie relevante si conform obiectivelor alese. Spre exemplu, daca folosim mape personalizate cu scopul de a vinde produse sau servicii putem adauga informatii relevante despre acestea, impreuna cu poze sugestive, QR code despre istoria companiei sau relevanta produselor si serviciilor in contextul actual. Pentru a pastra un aspect placut vizual, mapele personalizate nu trebuie sa fie aglomerate, ci mai degraba sa contina informatiile succint alese si de impact.

Ce contine o mapa personalizata la evenimentele corporate?

 • Informatii si instructiuni despre inregistrarea la eveniment
 • Programul evenimentului: lista panele, pauze intre sesiuni
 • Lista speakeri si ordinea acestora
 • Harta salii de eveniment
 • Articole si materiale promotionale


Care este formatul unei mape personalizate?
Dimensiunea standard este cu aprox. 2 cm mai mare decat a unei coli A4 si poate avea unul sau doua buzunare in interior aplicate sau stantate. Pentru un aspect profesional al mapelor, acestea pot contine un suport special pentru cartile de vizita si un loc vizibil pentru iconitele de social media sau codul QR.

Care este suportul unei mape personalizate?

In concluzie, mapele personalizate reprezinta cea mai buna modalitate de a pastra toate informatiile esentiale intr-un singur loc si de a le prezenta intr-un mod armonios la evenimentele corporate ale companiei tale. Mai mult decat atat, mapele personalizate ajuta la consolidarea identitatii brandului si contribuie la promovarea si crearea unei imagini pozitive in mintea clientilor si partenerilor.

Ce trebuie sa stii despre mape personalizate ?
• Poti crea o impresie buna clientilor de la prima intalnire avand aceste mape de documente personalizate. O mapa de prezentare sau o mapă de documente promoveaza imaginea companiei atat prin aspect, cat si prin calitate si utilitatea lor.
• Buzunarele mapelor de documente va pot permite sa adaugati cartea de vizita, un talon, voucher sau cupon
• Distribuirea acestor mape impreuna cu carti de vizita in cadrul evenimentelor precum targuri, intalniri, pot ajuta la promovarea unui proiect, serviciu sau produs.
• Mapele de documente personalizate iti ofera posibilitatea de a adauga si pliante, flyere, reviste, carti de vizita si asta te va ajuta sa detaliezi cat mai clar serviciile oferite
• Intr-un mod cat mai clar si precis pot fi prezentate proiectele la care ai lucrat, parteneri cu care colaborezi si datele succinte ale firmei. Acestea pot fi prezentate intr-un mod cat mai atragator aducand plus valoare in promovare firmei

Avantajele folosirii Mapelor Personalizate din carton premium realizate de Web2Print Bucuresti in mediul B2B

In mediul B2B, crearea unei impresii profesionale si distincte este esentiala pentru construirea si mentinerea relatiilor comerciale de succes. Un instrument de marketing subestimat, dar eficient, este utilizarea mapelor personalizate din carton premium. Aceste harti ofera o serie de avantaje care pot face diferenta in atingerea obiectivelor de afaceri. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa consideri folosirea acestora in strategia ta B2B:

Eleganta si Profesionalism:
Mapele personalizate din carton premium adauga o nota de eleganta si profesionalism documentelor tale. Ele transmit imediat un sentiment de atentie la detalii si calitate superioara, reflectand astfel angajamentul tau fata de calitate si profesionalism in relatiile de afaceri.

Brand Consistent:
Personalizarea mapelor tale iti permite sa integrezi in mod eficient identitatea vizuala a brandului tau. Aceasta include logo-ul, culorile distinctive si alte elemente de design care contribuie la crearea unei imagini de marca coerente. Acest aspect joaca un rol esential in consolidarea recunoasterii brandului in mediul B2B.

Impact Vizual si Memorabilitate:
Mapa ta personalizata devine o extensie a primei impresii pe care o faci intr-o intalnire de afaceri. Calitatea premium a cartonului si designul personalizat adauga un impact vizual puternic, facand documentele tale mai memorabile si distincte in mintea partenerilor de afaceri.

Flexibilitate si Utilitate:
Aceste mape nu sunt doar pentru prezentari. Ele pot servi si ca un instrument util pentru organizarea documentelor intr-un mod structurat si profesional. Cu buzunare interioare si sloturi pentru carti de vizita, mapele personalizate ofera o solutie de ambalare si prezentare eficienta.

Diferentiere in Piata:
Intr-un mediu B2B competitiv, diferentierea este cruciala. Utilizarea mapelor personalizate din carton premium demonstreaza angajamentul tau pentru calitate si atentie la detalii, oferindu-ti astfel un avantaj distinct fata de concurenta.

Gestionarea Perceptiei de Valoare:
Prezentarea documentelor intr-o mapa premium sugereaza automat o valoare superioara. Partenerii de afaceri vor percepe documentele si propunerile tale intr-un mod mai pozitiv, reflectand o atitudine de respect fata de parteneriatul vostru.

Utilizarea mapelor personalizate din carton premium in mediul B2B nu este doar o chestiune de estetica, ci reprezinta o investitie in cresterea impactului si eficientei strategiilor tale de marketing si prezentare. Acestea nu numai ca sporesc profesionalismul si imaginea brandului, dar pot contribui si la construirea relatiilor solide si durabile in lumea afacerilor.

Vezi Mai multMai putin
Web2Print
Web2Print

Ce să puneți într-o mapa de prezentare personalizată pentru o agenție imobiliară sau un dezvoltator imobiliar?

Pentru un agent imobiliar, o mare parte din materialele de marketing sunt tipărite, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de o modalitate de a pune toate aceste piese diferite împreună într-o mapa personalizata. Prin înmânarea unei mape de prezentare personalizatecu noi, Web2Print Bucuresti, le puteți oferi clienților dumneavoastră toate informațiile necesare de care au nevoie pentru a se simți încrezători în decizia lor de a cumpăra o proprietate prin intermediul dumneavoastră. Iată ce puteți include în aceste foldere:

 • Scrisoare de bun-venit
 • Brosuri cu detaliile proprietății
 • Planuri arhitecturale
 • Planuri peisagistice
 • Informații importante pentru cumpărător
 • Flyere
 • Carti de vizita
 • Acte bancare cu modalități de finanțare
 • Contracte
Vezi Mai multMai putin

Mape de prezentare

Mape Personalizate

Mape

Mape Personalizate

Ce să puneți în mape de prezentare pentru vânzări?

O mapa de prezentare personalizată poate fi, de asemenea, o armă secretă imbatabilă pentru orice agent de vânzări în procesul de vânzare față în față cu clientul. Indiferent dacă doriți să prezentați o afacere sau să introduceți o nouă linie de produse, mapa de prezentare personalizată este o modalitate utilă de a furniza tot ceea ce un potențial client ar putea avea nevoie să vadă. Pe lângă toate materialele de marketing tipărite de noi, Web2Print Bucuresti menționate, puteți include și următoarele în dosarul dvs. de vânzări:

 • Pliante de prezentare cu produsele
 • Pliante cu oferte personalizate
 • Studii de caz
 • Comunicate de presă
 • Un plan de afaceri
 • Contracte pentru semnare pe loc
 • Carti de vizita
Vezi Mai multMai putin
experiență tipografică
de consultanță oferite
de clienți mulțumiți
de proiecte anuale

Consultanță, Creație, Producție, Logistică