Wobblere Personalizate

Wobbler-ele pentru raft sunt alegerea perfectă atunci când vrei să te remarci pe rafturile aglomerate din magazin. Atunci când vrei ca produsele tale „să sară” de pe raft în ochii clienților, alege să le promovezi cu wobblere tipărite la Web2Print.

Aceste instrumente de marketing sunt ieftine și foarte eficiente. O campanie susținută, cu marcarea produselor la raft cu wobblere tipărite la Web2Print, va atrage atenția cumpărătorului și va crește numărul de vânzări pentru produsele semnalizate. De asemenea, dacă este sezonul reducerilor sau oferi anumite produse la reducere, wobblerele sunt alegerea optimă și eficientă pentru a crește vânzările produselor semnalizate astfel.

Wobblere Personalizate

La Web2Print folosim pentru codița wobblerelor PVC de calitate, astfel încât mișcarea grațioasă a acestora să atragă atenția imediat și să influențeze decizia cumpărătorului. Adezivul de pe codiță se lipește eficient pe aproape orice suprafață de raft, astfel încât aplicarea lor de către personalul din magazin să fie ușoară și plăcută.

Putem tipări wobblere în orice formă, de la cele dreptunghiulare sau rotunde la cele care imită forma produsului tău de pe raft.

O campanie susținută, cu marcarea produselor la raft cu wobblere tipărite la Web-2-Print, va atrage atenția cumpărătorului și va crește numărul de vânzări pentru produsele semnalizate. De asemenea, dacă este sezonul reducerilor sau oferi anumite produse la reducere, wobblerele sunt alegerea firească de semnalizare a acestora.

Web2Print
Web2Print

Wobbler-urile POSM de la Web2Print București sunt confecționate cu meticulozitate din materiale de cea mai înaltă calitate, garantând rezistență și durabilitate incontestabile. În plus, acestea sunt tipărite cu precizie folosind tehnologii de ultimă generație, care conferă o calitate remarcabilă a imaginii și a culorilor.

Web2Print București oferă, de asemenea, posibilitatea de personalizare a wobbler-urilor POSM, aducând un plus de savoare și autenticitate pentru fiecare client în parte. Acest lucru înseamnă că fiecare client are ocazia de a dispune de wobbler-uri unice și personalizate, create pentru a promova cu eleganță produsele sau serviciile sale.

Alege forma wobblerului tău sau trimite-ne desenul tău de stantă, și vom fi bucuroși să îți oferim un preț corect pentru wobblerele tale.

experiență tipografică
de consultanță oferite
de clienți mulțumiți
de proiecte anuale

Consultanță, Creație, Producție, Logistică