Despre Noi

Afacerile moderne s-au schimbat foarte mult în ultimele doua decenii. Ceea ce credeam odată ca știm acum este pus sub semnul întrebării. Afacerile sunt într-o continua transformare iar industria de marketing și publicitate nu face excepție.

Web2Print București s-a născut din ideea de a facilita accesul rapid la tipărirea și personalizarea oricăror materiale publicitare dorite.

Web2Print București se dorește sa fie interfata simpla și utilă, dintre un departament de achiziții sau marketing, al unei companii, cu una dintre cele mai dinamice agenții de producție si tipografii din București.

Experiența echipei noastre se îmbunătățeste an de an prin proiectele provocatoare pe care le realizam și prin numărul clienților satisfăcuți de serviciile noastre.

Viziune

Ne propunem să transformăm modul în care oamenii comandă și gestionează produsele de promovare, oferindu-le o platformă intuitivă și ușor de utilizat, care să le permită să-și comande produsele publicitare într-un mod simplu și eficient. Dorim să facem procesul de tipărire și personalizare mai accesibil și mai convenabil pentru toți clienții noștri, indiferent de dimensiunea afacerii lor.

Ne dorim să fim partenerul preferat al clienților noștri, oferindu-le soluții personalizate și flexibile pentru tipărirea diferitelor materiale, de la broșuri și afișe, până la cărți și materiale promoționale. Vrem să devenim referința în industria web2print prin inovație continuă, tehnologii de vârf și servicii de încredere.

Dorim să devenim partenerul de încredere al afacerilor și să contribuim la succesul lor prin intermediul serviciilor noastre de calitate superioară și a relațiilor de lungă durată.

Web2Print
Web2Print

Misiune

Misiunea noastră la Web2Print este de a fi singurul punct de contact pentru clienții noștri în ceea ce privește tipărirea și personalizarea materialelor publicitare. Ne dedicăm să le oferim clienților noștri servicii complete și de calitate superioară, începând de la consultanță în alegerea materialelor potrivite, identificarea modului optim de tipărire și finisare, și până la supravegherea întregului proces tehnologic și livrarea produsului finit.

Punem accent pe consiliere și ghidare activă, ajutând clienții noștri să ia decizii informate și să obțină cele mai bune rezultate pentru nevoile lor de marketing și publicitate. Avem experiență și cunoștințe în domeniul materialelor publicitare și tipografiei, iar misiunea noastră este să le împărtășim și să le folosim în favoarea clienților noștri.

De asemenea, ne asigurăm că monitorizăm și gestionăm cu atenție întregul proces tehnologic, astfel încât clienții noștri să se poată concentra pe alte aspecte ale afacerii lor. Ne ocupăm de tot ceea ce este necesar, de la preluarea comenzilor, imprimarea și finisarea, până la verificarea calității și livrarea promptă a produselor finisate.

Web2Print
Web2Print

Valori

Integritatea: Suntem dedicați să operăm într-un mod etic și să ne respectăm angajamentele. Suntem transparenți, onești și corecți în toate interacțiunile noastre cu clienții și partenerii.

Corectitudinea: Acordăm o mare importanță tratării echitabile a tuturor clienților noștri. Ne angajăm să oferim soluții și servicii care să corespundă în mod corect nevoilor și obiectivelor fiecărui partener în parte.

Profesionalismul: Suntem o echipă de profesioniști dedicată în oferirea de servicii de înaltă calitate. Ne desfășurăm activitatea cu competență, cunoștințe și abilități tehnice solide, asigurând că ne îndeplinim responsabilitățile într-un mod profesionist și eficient.

Implicare totală: Ne implicăm în fiecare proiect și depunem eforturi maxime pentru a atinge rezultatele dorite de către clienți. Suntem dedicați în livrarea în termen și în depășirea așteptărilor prin munca noastră de echipă și abordarea noastră proactivă.

Print Green: Pe lângă angajamentul nostru față de calitate și inovație, ne propunem, de asemenea, să fim un model de afacere sustenabilă. Ne preocupăm de impactul nostru asupra mediului și ne străduim să implementăm practici responsabile în toate aspectele operaționale.

Web2Print
experiență tipografică
de consultanță oferite
de clienți mulțumiți
de proiecte anuale

Consultanță, Creație, Producție, Logistică