Bloc Notes Personalizat

Bloc Notes Personalizat – atraga atenția celor care le utilizează asupra brandului tău, de fiecare dată când sunt utilizate. De ce să nu te asiguri că te distingi de concurență, personalizându-le cu marca ta.

Opțiunile noastre de imprimare a notesurilor includ toate dimensiunile, o multitudine de tipuri de hârtie și modalități multiple de legare. Cea mai populară formă de legare este spiralarea cu spirală metalică. Spira pe care o utilizăm este de cea mai bună calitate și avem o paletă de culori pentru aceasta foarte vastă, pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor tale.

Bloc Notes Personalizat

  • Bloc Notes personalizat cu coperti flexibile sau rigide.
  • Notesuri spiralate,
  • Notesuri cusute cu ata.
  • Bloc notesuri în formate multiple.
  • Jurnale personalizate.

Bloc Notesuri-le tipărite și personalizate cu sigla companiei tale sunt un cadou foarte popular pentru angajații sau clienții tăi. Dimensiunile unice și stocurile de copertă premium ajută cadourile de notebook-uri să iasă în evidență la târguri. Și, spre deosebire de alte cadouri, clienții sunt mult mai predispuși să-l folosească și, prin urmare, vin în contact cu marca dvs. – iar și iar.

Web2Print
Web2Print

Bloc Notes-urile tale pot fi tipărite în culori de policromie (CMYK), culori Pantone, culori metalice sau fluorescente, iar coperta poate fi decupată, înnobilată și aplicată blocului de notes cu grijă pentru un produs fin și elegant.

Caietele și bloc notesuri-le legate cu spirală pot fi un element de bază și pentru școlile private. Școlile interesate să creeze o imagine coezivă își pot crea propriile caiete personalizate. Puteți potrivi paginile cu orice fel de cursuri. Alegeți pagini de început cu motto-ul și regulile liceului sau școlii cu privire la noua situație sanitară astfel încât elevii să fie informați la fiecare deschidere de caiet.

Pentru mai multe întrebări despre tipărirea de bloc notesuri online și opțiuni suplimentare, te rugăm să ne scrii un email cu cât mai multe detalii și vom fi bucuroși să îți oferim un preț corect care să corespundă nevoilor tale.

Bloc Notes Personalizat
experiență tipografică
de consultanță oferite
de clienți mulțumiți
de proiecte anuale

Consultanță, Creație, Producție, Logistică