Plicuri personalizate

UN IMPACT PROFESIONAL PENTRU AFACERA TA

Plicuri personalizate – nu sunt doar simple materiale de ambalare; ele devin o extensie a identității și profesionalismului companiei tale. La Web2Print București, înțelegem în profunzime importanța acestor plicuri, care nu doar că călătoresc cu stil, dar și sunt ambasadori loiali ai brand-ului tău, aducând numeroase avantaje în comunicarea cu clienții și partenerii tăi de afaceri.

Personalizare pentru Impact Maxim

Când dorești să te asiguri că scrisorile și invitațiile tale vor fi deschise cu entuziasm, plicurile personalizate devin alegerea ideală. Fie că optezi pentru plicuri simple, alb-negru, pentru un aspect minimalist și profesional, sau alegi să impresionezi cu design-uri complexe și captivante, suntem aici pentru a transforma ideile tale în realitate. La Web2Print București, personalizarea este cheia pentru a evidenția individualitatea afacerii tale.

Plicuri Personalizate

Oferind Securitate și Convingere

Pentru documentele de importanță crucială, te poți baza pe plicurile noastre cu sigiliu, concepute pentru a asigura confidențialitatea și siguranța informațiilor tale valoroase. În plus, avem opțiuni de plicuri opace, care nu dezvăluie conținutul și mențin secretul până în momentul deschiderii.

Plic Personalizat pentru Decizii Simplificate

Web2Print București îți oferă posibilitatea de a oferi clienților tăi opțiunea de plicuri retur, transformând procesul lor de cumpărare într-o experiență mai facilă și mai transparentă. Acest lucru nu doar creează o conexiune mai puternică cu clienții tăi, ci și sporește încrederea în brand-ul tău.

Web2Print
Web2Print

Plicurile personalizate depășesc sfera banală a facturilor și contractelor. Ele devin o unealtă de marketing puternică, contribuind la:

 • Creșterea vizibilității brandului: Un plic personalizat cu logo-ul și culorile companiei tale te va face remarcat în mulțimea corespondenței zilnice.
 • Promovarea eficientă a ofertei tale: Un mesaj convingător sau o imagine atractivă pe plic pot stârni curiozitatea și pot determina destinatarul să deschidă corespondența cu entuziasm.
 • Consolidarea imaginii companiei: Un plic elegant și profesional demonstrează seriozitatea și atenția la detalii a afacerii tale.
 • Generarea de noi oportunități: Plicuri personalizate pot fi folosite pentru a trimite invitații la evenimente, materiale de prezentare, cadouri promoționale sau chiar felicitări personalizate.
Plic Personalizat
Plicuri Personalizate

De ce să alegi plicuri personalizate?

 • Te diferențiezi de concurență: Într-o lume plină de corespondență impersonală, un plic personalizat te va face să ieși în evidență și să creezi o impresie memorabilă.
 • Creezi o conexiune personală: Un plic personalizat demonstrează că îți pasă de destinatar și de experiența sa, construind o punte de legătură dincolo de formalități.
 • Îți consolidezi brandul: Fiecare plic personalizat devine o mică ambasadă a brandului tău, contribuind la creșterea recunoașterii și familiarizării cu acesta.
 • Transmiți un mesaj profesional: Un plic de calitate, cu un design atent gândit, va crea o impresie favorabilă companiei tale, consolidând încrederea și respectul clienților.

Tipuri de plicuri:

 • Plicuri cu fereastră: permit vizualizarea parțială a conținutului.
 • Plicuri cu burduf: oferă mai mult spațiu pentru documente voluminoase.
 • Plicuri kraft: sunt fabricate din hârtie reciclată și au un aspect natural.
 • Plicuri colorate: pot fi alese în diverse culori pentru a se potrivi cu brandul sau ocazia.

Plicuri DL (110×220 mm):

 • Utilizări: Facturi, chitanțe, scrisori, pliante mici, broșuri subțiri.
 • Avantaje: Dimensiune compactă, ideală pentru corespondență standard, cost redus.

Plicuri C4 (229×324 mm):

 • Utilizări: Documente mai voluminoase, broșuri, cataloage, reviste, rapoarte.
 • Avantaje: Spațiu suficient pentru documente de dimensiuni standard, aspect profesional.

Plicuri C5 (162×229 mm):

 • Utilizări: Invitații, felicitări, plicuri de bani, anunțuri, carduri de vizită.
 • Avantaje: Dimensiune potrivită pentru felicitări și invitații, aspect elegant.

Plicuri C6 (114 x 162 mm):

 • Utilizări: Scrisori scurte, pliante mici, carduri de vizită, corespondență personală.
 • Avantaje: Dimensiune compactă, cost redus, ideală pentru mesaje scurte.

Plicuri B4 (250 x 353 mm):

 • Utilizări: Documente voluminoase, dosare, rapoarte, materiale de prezentare, corespondență de mari dimensiuni.
 • Avantaje: Spațiu mare pentru documente voluminoase, aspect profesional.

Oferim servicii complete de personalizare a plicurilor:

 • Tipărire profesională: culori vii și rezistente, text clar și lizibil.
 • Gramaj variat: 80-300 g/m², pentru a se potrivi nevoilor tale specifice.
 • Personalizare pe o singură față sau față-verso: alege varianta care se potrivește cel mai bine mesajului pe care vrei să îl transmiți.
 • Servicii de tipărire și ambalare: te ajutăm să economisești timp și resurse.

Există o mulțime de modalități prin care poți personaliza plicuri pentru a le transforma în instrumente de marketing eficiente și elemente unice care te vor ajuta să te diferențiezi de concurență. Iată câteva opțiuni:

Metode de imprimare:

 • Tipar digital: Ideal pentru cantități mici și personalizare individuală, permițând imprimarea de imagini și text full color.
 • Tipar offset: Perfect pentru cantități mari, oferă costuri mai mici per plic și o calitate excelentă a imprimării.
 • Serigrafie: O opțiune potrivită pentru designuri simple cu o singură culoare, oferind un aspect distinctiv.
 • Timbru sec sau folio metalic: Conferă plicului un aspect elegant și profesional, ideal pentru logo-uri sau sigle.

Plicurile personalizate pentru evenimente corporate pot fi o modalitate eficientă de a crea o imagine profesională prin personalizarea cu logo-ul companiei și culorile corporative care pot contribui la crearea unei impresii profesionale asupra partenerilor, clienților și colaboratorilor. Plicurile personalizate pot fi o modalitate excelentă de a promova brandul companiei și de a-l face mai cunoscut. Mai mult decât atât el poate genera interes pentru că un plic personalizat și elegant va stârni curiozitatea destinatarului și îl va determina să deschidă corespondența cu entuziasm. O altă funcție a acestuia este de a consolida relațiile cu clienții întrucât pot fi folosite pentru a trimite invitații la evenimente corporate, materiale de prezentare, oferte speciale sau cadouri promoționale.

Iată câteva exemple de utilizare a plicurilor personalizate pentru evenimente corporate:

 • Conferințe și seminarii: Plicurile personalizate pot fi folosite pentru a trimite invitații, programe, materiale de prezentare etc.
 • Lansări de produse: Plicurile personalizate pot fi folosite pentru a trimite invitații la evenimentul de lansare, materiale de prezentare, broșuri etc.
 • Adunări generale ale acționarilor: Plicurile personalizate pot fi folosite pentru a trimite invitații, rapoarte anuale, materiale de prezentare etc.
 • Oferte speciale: Plicurile personalizate pot fi folosite pentru a trimite oferte speciale clienților fideli sau potențialilor clienți.
 • Cadouri promoționale: Plicurile personalizate pot fi folosite pentru a trimite cadouri promoționale clienților fideli sau potențialilor clienți.

Sfaturi pentru alegerea plicurilor personalizate pentru evenimente corporate:

 • Alege un design profesional: Designul plicului trebuie să fie elegant și profesional, în concordanță cu identitatea vizuală a companiei.
 • Folosește materiale de calitate: Alege materiale de calitate pentru plicuri, cum ar fi hârtie groasă sau carton, pentru a crea o impresie profesională.
 • Include informațiile de contact: Pe plic pot fi incluse logo-ul companiei, numele companiei, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail.
 • Personalizează plicurile individual: Poți personaliza plicurile cu numele destinatarilor pentru a le oferi o experiență personală.
 • Folosește plicuri colorate: Plicurile colorate pot fi o modalitate excelentă de a te diferenția și de a crea o atmosferă vibrantă.
experiență tipografică
de consultanță oferite
de clienți mulțumiți
de proiecte anuale

Imaginează-ți: Un client primește un plic elegant, cu un design unic care reflectă personalitatea brandului tău. Deschide plicul cu entuziasm, descoperind o comunicare profesională și atentă la detalii. Această experiență memorabilă îl face să te aprecieze mai mult, consolidând încrederea și loialitatea sa.

Exclusivitate Prin Unicitate

Într-o lume în care majoritatea materialelor sunt produse în serie, oferim posibilitatea de a ieși în evidență cu plicuri personalizate care transmit unicitate și atenție la detalii. Poți alege să adaugi imprimate color, culori Pantone sau folio metalic pentru a aduce o notă de eleganță și impact vizual deosebit.

Istoria și Evoluția Plicurilor

Istoria plicurilor este fascinantă, și suntem mândri că acum facem parte din această evoluție. De la primele plicuri din lut în Orientul Mijlociu până la inovațiile moderne ale secolului XXI, plicurile au parcurs un drum lung pentru a ajunge la nivelul de rafinament și utilitate pe care le cunoaștem astăzi.

Plicuri Personalizate
Plic Personalizat

Expertiză și Calitate Web2Print București

Suntem mai mult decât un simplu furnizor de plicuri personalizate. Suntem partenerul tău în crearea unei identități unice pentru afacerea ta. Cu servicii de înaltă calitate, prețuri competitive și o echipă de profesioniști experimentați, îți oferim soluțiile perfecte pentru nevoile tale de comunicare de afaceri.

Creează O Primă Impresie Memorabilă

La Web2Print București, suntem dedicați ajutării afacerii tale să creeze o primă impresie de neuitat în întâlnirile cu clienții și partenerii de afaceri. Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre opțiunile personalizate și pentru a transforma plicurile într-un instrument eficient de marketing și comunicare. Investește în plicuri personalizate de calitate și adaugă valoare distinctivă comunicării tale de afaceri.

Consultanță, Creație, Producție, Logistică