Door Hanger

Un Door hanger personalizata la Web2Print este cea mai bună alegere de a te promova pe clanța ușilor, în zona în care îți desfășori activitatea.

Ai o afacere în oraș? Atunci vecinii tăi trebuie să știe!

Dacă deții o pizzerie, un pub, un restaurant, o sală de sport sau un coafor, să te promovezi cu ajutorul unui door hanger tipărit cu Web2Print este cea mai bună alegere pentru vecinii de lângă afacerea ta.

Door Hanger

Descoperă puterea și versatilitatea uni door hanger tipărit la Web2Print și transformă modul în care îți promovezi afacerea sau evenimentul!

Conexiune directă cu publicul. Un door hanger este o modalitate eficientă de a ajunge direct la audiența ta țintă. Plasat pe ușile clienților sau potențialilor clienți, acesta garantează o vizibilitate maximă și creează o conexiune personală, neegalată de alte mijloace de publicitate.
Mesaj personalizat. Cu un door hanger tipărite la Web2Print București, ai libertatea de a transmite un mesaj personalizat și relevant pentru publicul tău. Fie că promovezi o ofertă specială, un eveniment sau pur și simplu vrei să lași un mesaj de bun venit, door hangers sunt instrumentul perfect pentru a livra mesajul tău într-un mod captivant și direct.
Flexibilitate și creativitate. La Web2Print avem capacitatea de a crea un door hanger personalizat în funcție de nevoile și preferințele tale. Poți alege dintr-o varietate de dimensiuni, forme și finisaje pentru a te asigura că door hangers tale se potrivesc perfect cu identitatea și estetica brandului tău.
Economie de timp și resurse. Cu serviciul nostru de tipărire rapidă și eficientă, poți obține door hanger-urile de care ai nevoie într-un timp record, fără a compromite calitatea. Astfel, poți profita la maxim de fiecare oportunitate de promovare și de a-ți crește vizibilitatea în mod eficient și economic.

Să te promovezi cu ajutorul unor door hangere tipărite la Web2Print este cea mai bună alegere! Door hanger-ul tipărit cu noi nu poate fi ratat sau trecut cu vederea. Agățate pe clanța ușii de la apartamentele din blocurile de locuințe de lângă afacerea ta, vor avea un impact garantat.

La Web2Print tipărim în culori vii de policromie sau Pantone pe hârtie și cartoane de calitate certificate FSC care nu sunt un risc pentru pădurile țării. Ajutăm afacerile să prospere prin metode moderne de tipar și cu o calitate certificată.

Poți fideliza vecinii tăi cu un cupon de reducere prestantat pe acest door hanger sau poți să oferi o cafea gratuită pe un door hanger cât timp așteaptă vecinul să se tundă.

Web2Print
Web2Print

Sala ta de sport nu poate rată oportunitatea de a agață un door hanger de informare pe clanța ușilor rezidenților din zona atunci când un nou instructor de fitness își începe cursurile în sala ta.

Studenții în sesiune au foarte puțin timp de pierdut, așa că dacă le aduci ofertele la ușa este aproape sigur că vor fi încântați să dea curs invitației tale agățate pe ușa lor. Nu rată această ocazie de a agață un door hanger pe clanța lor! Așa că promovează-te local cu un door hanger tipărit la Web2Print București.

Dacă nu are cine să îți distribuie și să îți agațe door hangers pe clanța ușilor, putem face noi acest lucru pentru ține contra cost. Avem nevoie de zona în care îți dorești să distribuim door hanger-ele și ne vom duce misiunea la bun sfârșit într-un mod profesionist.

În plus, există numeroase alte afaceri și instituții care ar putea beneficia de ofertele promoționale oferite de un door hanger tipărit

Restaurante și cafenele.Atunci când lansezi o ofertă specială sau un meniu nou, door hangers sunt o modalitate excelentă de a ajunge direct la ușa clienților și de a-i invita să descopere noutățile tale culinare.


Servicii de curățenie și întreținere. Door hangers pot fi folosite pentru a oferi clienților informații despre serviciile de curățenie și întreținere disponibile în zona lor, atrăgând astfel noi clienți și consolidând relațiile cu cei existenți.


Evenimente locale. Organizatorii de evenimente locale, cum ar fi târgurile, festivalurile sau spectacolele, pot folosi door hangers pentru a promova evenimentele și pentru a atrage participanți din comunitatea locală.


Servicii de livrare la domiciliu. Pentru restaurantele sau magazinele care oferă servicii de livrare la domiciliu, door hangers pot fi folosite pentru a anunța clienții din zona respectivă despre disponibilitatea serviciilor de livrare și despre ofertele speciale.
Indiferent de natura afacerii tale, un door hanger tipărit la Web2Print București este o modalitate eficientă și accesibilă de a-ți promova oferta și de a atrage atenția clienților potențiali.

Contactează-ne astăzi pentru a începe procesul de creare a door hanger-urilor personalizate pentru afacerea ta!

Doorhanger
experiență tipografică
de consultanță oferite
de clienți mulțumiți
de proiecte anuale

Consultanță, Creație, Producție, Logistică