Door Hanger

Door hanger-ele personalizate la Web2Print București sunt cea mai bună alegere de a te promova pe clanța ușilor, în zona în care îți desfășori activitatea.

Ai o afacere în oraș? Atunci vecinii tăi trebuie să știe!

Dacă deții o pizzerie, un pub, un restaurant, o sală de sport sau un coafor, să te promovezi cu ajutorul unui door hanger tipărit cu Web2Print București este cea mai bună alegere pentru vecinii de lângă afacerea ta.

Door Hanger

Să te promovezi cu ajutorul unor door hangere tipărite la Web-2-Prinț este cea mai bună alegere! Door hanger-ul tipărit cu noi nu poate fi ratat sau trecut cu vederea. Agățate pe clanța ușii de la apartamentele din blocurile de locuințe de lângă afacerea ta, vor avea un impact garantat.

La Web2PrintBucurești tipărim în culori vii de policromie sau Pantone pe hârtie și cartoane de calitate certificate FSC care nu sunt un risc pentru pădurile țării. Ajutăm afacerile să prospere prin metode moderne de tipar și cu o calitate certificată.

Poți fideliza vecinii tăi cu un cupon de reducere prestantat pe acest door hanger sau poți să oferi o cafea gratuită pe un door hanger cât timp așteaptă vecinul să se tundă.

Web2Print
Web2Print

Sala ta de sport nu poate rată oportunitatea de a agață un door hanger de informare pe clanța ușilor rezidenților din zona atunci când un nou instructor de fitness își începe cursurile în sala ta.

Studenții în sesiune au foarte puțin timp de pierdut, așa că dacă le aduci ofertele la ușa este aproape sigur că vor fi încântați să dea curs invitației tale agățate pe ușa lor. Nu rată această ocazie de a agață un door hanger pe clanța lor! Așa că promovează-te local cu un door hanger tipărit la Web2Print București.

Dacă nu are cine să îți distribuie și să îți agațe door hanger-ele pe clanța ușilor, putem face noi acest lucru pentru ține contra cost. Avem nevoie de zona în care îți dorești să distribuim door hanger-ele și ne vom duce misiunea la bun sfârșit într-un mod profesionist.

Doorhanger
experiență tipografică
de consultanță oferite
de clienți mulțumiți
de proiecte anuale

Consultanță, Creație, Producție, Logistică