Cum lucrăm

Odată cu cererea ta de preț îți va fi alocat un Account Manager.

Acesta va prelua și analiza solicitările tale și va propune soluții pentru realizarea proiectului tău cu succes.

Începând cu faza de Ofertare până la Livrarea produsului, acesta va urmări cu atenție fiecare faza a procesului tehnologic.

Account Managerul va ști în fiecare moment statusul comenzii tale și următorii pași care trebuiesc parcurși.

Odată cu intrarea în producție a comenzii tale, începe cu adevărat partea interesantă a lucrurilor.

Partenerii noștri specialiștii din tipografie, care operează mașini germane de ultima generație Heidelberg, Muller Martini, Wohlenberg, Stahl folder sau Aster, Konica Minolta, Kodak Trendsetter, Epson Stylus Pro 4900 și multe altele, își pun amprenta prin competență, profesionalism și implicare activă asupra produsului finit.

Comunicarea permanentă cu Account Managerul face că aceștia să înțeleagă cerințele clientului și așteptările acestuia și astfel să-și îndeplinească cu succes sarcinile asumate.

După ce acceptăm oferta de preț, preluăm fișierele grafice asociate materialului dorit și le supunem unei analize atente în cadrul departamentului nostru Prepress. Aceste fișiere sunt verificate meticulos de către specialiștii noștri pentru a ne asigura că sunt conforme. Odată ce am generat Bunul de tipar electronic în format PDF, materialul este pregătit și trimis în producție.

Web2Print
Web2Print

Pentru a obține imagini clare și de înaltă calitate, putem folosi o tehnologie avansată de ultimă generație, numită stochastic (FM) cu o rezoluție de 20 de microni. Pentru a simplifica acest concept, putem face o analogie cu experiența de vizionare a unui film. Imaginați-vă diferența dintre a viziona un film în standard definiție (SD) și apoi în înaltă definiție (HD). Stochastic FM cu o rezoluție de 20 de microni reprezintă o calitate înaltă a imaginilor aplicată în domeniul tipografic, similară cu cea a experienței High Definition în cinematografie.

Standardele de calitate de la Web2Print București, pe care le-am dobândit împreună cu partenerii noștri, stau mărturie competenței și priceperii noastre.

Astfel, procesul de tipărire și personalizare încheiat cu succes, livrăm materialele în termenul asumat și în condițiile de calitate stabilite. Feedbackul este o parte importantă a colaborării noastre și de aceea ne bucurăm de fiecare dată când îl primim.

Cum lucram in tipografie
experiență tipografică
de consultanță oferite
de clienți mulțumiți
de proiecte anuale

Consultanță, Creație, Producție, Logistică