Cum lucram

Odata cu cererea ta de pret iti va fi alocat un Account Manager.

Acesta va prelua si analiza solicitarile tale si va propune solutii pentru realizarea proiectului tau cu succes.

Incepand cu faza de Ofertare pana la Livrarea produsului, acesta va urmari cu atentie fiecare faza a procesului tehnologic.

Account Managerul va sti in fiecare moment statusul comenzii tale si urmatorii pasi care trebuiesc parcursi.

Odata cu intrarea in productie a comenzii tale, incepe cu adevarat partea interesanta a lucrurilor.

Partenerii nostri specialistii din tipografie, care opereaza masini germane de ultima generatie Heidelberg, Muller Martini, Wohlenberg, Stahl folder sau Aster, Konica Minolta, Kodak Trendsetter, Epson Stylus Pro 4900 si multe altele, isi pun amprenta prin competenta, profesionalism si implicare activa asupra produsului finit.

Comunicarea permanenta cu Account Managerul face ca acestia sa inteleaga cerintele clientului si asteptarile acestuia si astfel sa-si indeplineasca cu succes sarcinile asumate.

Dupa ce acceptam oferta de pret, preluam fisierele grafice asociate materialului dorit si le supunem unei analize atente in cadrul departamentului nostru Prepress. Aceste fisiere sunt verificate meticulos de catre specialistii nostri pentru a ne asigura ca sunt conforme. Odata ce am generat Bunul de tipar electronic in format PDF, materialul este pregatit si trimis in productie.

Web2Print
Web2Print

Pentru a obtine imagini clare si de inalta calitate, putem folosi o tehnologie avansata de ultima generatie, numita stochastic (FM) cu o rezolutie de 20 de microni. Pentru a simplifica acest concept, putem face o analogie cu experienta de vizionare a unui film. Imaginati-va diferenta dintre a viziona un film in standard definitie (SD) si apoi in inalta definitie (HD). Stochastic FM cu o rezolutie de 20 de microni reprezinta o calitate inalta a imaginilor aplicata in domeniul tipografic, similara cu cea a experientei High Definition in cinematografie.

Standardele de calitate de la Web2Print Bucuresti, pe care le-am dobandit impreuna cu partenerii nostri, stau marturie competentei si priceperii noastre.

Astfel, procesul de tiparire si personalizare incheiat cu succes, livram materialele in termenul asumat si in conditiile de calitate stabilite. Feedbackul este o parte importanta a colaborarii noastre si de aceea ne bucuram de fiecare data cand il primim.

Cum lucram in tipografie
experiență tipografică
de consultanță oferite
de clienți mulțumiți
de proiecte anuale

Consultanță, Creație, Producție, Logistică