Tu știi de beneficiile scrisului de mână pe o agenda personalizata fizică în era digitală?

Închide laptopul, adu în prim-plan agenda personalizata si stilourile sau pixurile tale preferate și încurajează-ți imaginația să viseze cu îndrăzneală folosind uneltele de planificare potrivite pentru nevoile tale.

Avem o întrebare pentru tine…

Când a fost ultima oară când ți-ai permis să gândești outside of the box? Genul acela autentic, cu capul în mâini, privind pe geam, într-un mod creativ?

În zilele noastre, avem atât de multe lucruri care ne cer atenția – deadlines de respectat, e-mailuri de trimis, afaceri de gestionat – încât nu mai avem prea mult timp să visăm cu ochii deschiși. Petrecem atât de mult timp online încât poate fi dificil să găsim spațiu pentru gândire.

Iată câteva dintre avantajele pe care stiloul și hârtia tradițională le pot oferi:

  1. POȚI COLABORA MAI BINE CU ECHIPA TA

Chiar dacă există numeroase instrumente digitale bune pentru colaborare, nimic nu se compară cu a sta în jurul unei mese și a însemna ideile pe o foaie mare de hârtie. De fapt, un studiu de neuroștiință arată că hârtia este mai „reală” pentru creierul nostru decât mediul digital. Acest lucru se datorează faptului că materialele fizice necesită mai mult timp de procesare, ceea ce ne facilitează amintirea informațiilor. Prin urmare, data viitoare când vrei să generezi idei creative pentru un produs nou sau o promoție sezonieră, închide laptopurile și scoate pixurile și hârtia pentru un brainstorming calitativ.

  1. GĂȘEȘTI INSPIRAȚIE ORIUNDE

Există atât de multă inspirație în jur, așteptând să fie descoperită. Următoarea ta idee genială ar putea apărea în timp ce aștepți la coadă pentru cafeaua ta zilnică sau în timp ce faci o plimbare în pauza de prânz. Cu un caiet de mici dimensiuni, ușor de transportat și mereu la tine în geantă, ești pregătit să surprinzi momentul de inspirație. Este ceva tangibil la care poți reveni oricând – complet opusul de a nota ceva în telefon și apoi să nu te mai uiți niciodată la acea notiță. Caietele reprezintă, de asemenea, cadouri corporate minunate pentru echipa ta, oferindu-le posibilitatea să-și pună în valoare ideile geniale și să ia notițe to go, rapid.

  1. UN LOC OPTIM PENTRU A EXPLORA IDEI

Uneori, ai nevoie de spațiu pentru a gândi în afara tiparelor, pentru că de multe ori acolo apare magia. Unele dintre cele mai remarcabile idei s-au născut întâmplător. Cu o agendă personalizată ai libertatea să-ți urmezi curiozitatea, să schițezi desene oriunde dorești și să vezi în ce direcție te poartă gândirea creativă – după propriile tale reguli și cronologie.

  1. LIBERTATEA DE A GÂNDI FĂRĂ DISTRAGERI

Dacă te surprinzi că îți verifici telefonul la fiecare 20 de secunde în timp ce ar trebui să lucrezi, nu ești singur. De la e-mailuri la conversații pe Teams și până la TikTok-uri cu adevărat distractive, suntem asaltați online. Agenda tradițională elimină distragerile digitale și ne ajută să ne concentrăm Ele reduc dependența de Google și AI, oferindu-ne puterea să gândim independent și să găsim soluții proprii.

  1. REDUCEREA TIMPULUI PETRECUT ÎN FAȚA ECRANULUI

Peste 7 ore pe zi este timpul pe care îl petrecem în medie în fața calculatorului, laptopului sau al telefonului, relevă un studiu făcut la nivel internațional de Global Media Intelligence. Prea mult timp petrecut în fața ecranului poate duce la creșterea nivelului de anxietate și stres, afectarea calității somnului și contribuirea la oboseala ochilor. Reducerea timpului petrecut pe ecrane și adoptarea unor abordări tradiționale cum sunt agendele aduce beneficii semnificative pentru sănătate. Există numeroase activități pe care le poți desfășura offline – precum luarea de notițe, brainstorming-ul sau planificarea. Poți chiar utiliza chiar etichete personalizate pentru a-ți organiza și prioritiza munca. Nimic nu se compară cu satisfacția de a bifa fizic ceva de pe lista ta de TO-DO.

Descoperă gama noastră variată de agenda personalizata, pixuri, bloc notes personalizat care te vor ajuta să te pregătești pentru anul 2024 și viitorul care urmează. Ține minte că viitorul este eco, iar noi avem un catalog special doar cu produse eco-premium! Și dacă dorești să creezi ceva cu adevărat memorabil completează formularul nostru de contact, iar un membru al echipei noastre va lua legătura pentru a da viață ideilor tale.Tipografie Bucuresti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *